Ingyenes képszerkesztő – Picmonkey

Azok akik weboldalt üzemeltetnek elengedhetetlen, hogy valamilyen képszerkesztővel rendelkezzenek, a képek átméretezéséhez, vagy effektezéséhez.Amennyiben nem tudjuk megengedni magunknak a méregdrága képszerkesztő programokat akkor bizony érdemes körbe nézni, hogy milyen ingyenes megoldások vannak a piacon.

Most egy ingyenes online képszerkesztőt fogok bemutatni, hogy bárhol is jár az ember, akkor is tudjon képet szerkeszteni, ha nincs nála a saját laptopja amin van egy képszerkesztő program.

A PicMonkey egy online felületű képszerkesztő, a használatához még regisztrálni sem kell, ez akkor jön jól, ha csak egy képet méretre szeretnénk igazítani. A szerkesztőt azonnal eltudjuk kezdeni használni.

A program használata nem túl bonyolult, aki már találkozott valamilyen képszerkesztővel, annak az ikonok ismerősek lesznek, aki még csak most ismerkedik annak sem kell elkeserednie, mert a használata nagyon egyszerű és könnyű. A szerkesztő felülete angol nyelvű, ezért érdemes tisztában lennünk, néhány alapszóval pl.: open, save, close.

Amikor elkészült a képünk, akkor nem kell mást tenni, csak el kell menteni a képet, a program felajánlja hogy a számítógépünkre mentse el a képet vagy a szerverre, ehhez viszont kell regisztráció.

A Picmonkey használatához sok sikert.

 

Szólj hozzá!